Bilder.

Nu kan jag lägga upp lite bilder på mig och Vilma! OBS Jag har endast hoppat några gånger i hela mitt liv!!! Så jag är inte proffs!! Men jag bjuder på bilderna ;)
Hmm. Jaaaa
Idetta hoppet var det som jag trilla av henne ^^
Men jag kom inte till någon skada!! :)
Jag gör typ världens roligaste miner, hoppas du fick ett gott skratt! xD

irriterad.....

Blev ingen Rocker idag... Och varför, de har jag inte lust att ta här...

Rocker.

Idag ska jag och S kanske J åka till N och rida Rocker. S ska ta lite kort också så får vell se när dom kommer upp. Vet även att jag har sagt att jag ska lägga upp bilder på mig och Vilma men har inte fått bilderna än! Men det kommer! :)
Har även vart hos pappsen i helgen, och nanat hos systeryster :)
Har tyvärr inte mer att skriva just nu. Bloggar mer ikväll ^^
Rocker!

Tomt

Har inte bloggat så mycket på det senaste pga det har inte hänt så mycket. Men idag åkte jag hem till Sara så hoppade hon Vega lite, och det gick jätte bra!! Så himla fint! :D Snart kommer vell förhoppningsvis lite bilder på när jag hoppar Vilma :) För Sara har ju dom bilderna på hennes dator :)
Sen ledde vi bort alla tre hästarna till sommarbetet, ooo ja det gick ju som det gick xD
Bilden har inget med texten att göra. Men det är Saga som ligger i våran blomkruka!

Vilmutt!

Igår så red jag lilla Vilma, insåg då att jag inte hade ridit på mer än en vecka!! Men men... Jag hoppade små skutt på Saras gård igår. Så bilder kommer att komma! Vi såg att jag gör fruktansvärda miner innan hindret och över hindret.. Hahahahaha!! Så även sånna bilder kommer ni att få se.. Jag ser liivrädd ut på bilderna hahaha!!
.
Så ramla jag även av hahaha! Hon gjorde ett monster skutt över hindret som jag inte var beredd på, sen tvärnitade hon efter hindret, då landade jag på hennes hals och låg där en stund sen så tog hon  ner huvudet så gjorde ag en kullerbutta ner.. hahahahahahah. Det var nog längesen jag skratta sååå mycket som jag gjorde då!!
.
Och såå "elak" som hon är. Hon bockar och bockhoppar och grejer (oftst bara för att det är roligt) Och jag har hållt mig kvar varje gång!?!?! Sara säger att jag är ett mirakel xD Men när hon står still, det är dåå jag trillar av! xD
Den ända bilden som jag har på Vilma för tillfället!

God natt!

Kom precis ut ur duschen, ska snart gå och nana. Har nämligen nationellt prov i svenska imonbitti! Buuhuu! Men men jag får blogga mer imon efter skolan. Har lite roliga saker att säga. Men de får vänta! :D

Musik

Idag har jag en rejäl sovmorgon! Börjar halv tolv idag. As sköönt!
Tänkte lägga ut världens bästa låt! Jag verkligen älskar den!
<div>http://youtu.be/hoBZGbh5-wE</div>

Tips!

Ett tips till alla hästägare där ute, under fällnings säsongen! En Furmainator det är en borste som tar allt underhår, alltså den pälsen som djuret fäller. Vi har en sån till våra katter och hundar och den är super duper bra!! Det är verkligen en mirakel borste! Den är visserligen rätt dyr, men värd pengarna!! Gå in på google och sök på furminator så kan man se hur mycket päls man har fått bort med den. Den finns i olika storlekar också! :)
E du trött på att borsta och borsta och borsta utan nått resultat tycker jag att du ska köpa en furminator.!! :)

Grillning.

Idag ska här grillas! Ska hem till mallanbrallan vid sex typ och grilla lite, och ha lite allmänt mysigt ^^ Har tyvärr inte s mycket att skriva om mer, har nämligen inte hänt så mycket..... Bloggtorka!

Blir galen på teknik!!

Samsung galaxy är världens sämsta telefoon!! den klarar absoluut ingenting! Blir såå förbannad!! ÅÅhhh!!
Skulle bara säga de.
.
Idag är de världens bästa dag! Nämligen Fredag! :D hade tänkt att lägga upp lite misslyckade bilder på missemjau. Hon är inte världens bästa model, och ingen speciellt bra kamera....
Där skulle hon gosa in sig i min armhåla...

Utsliten..

Dagen igår va lungt, ända tills kl blev ca fem.. Då jag kom på att jag hade nationella tal i svenska idag... De blev lite panik artat. Så satt uppe med talet tills jag blev klar tio över ett inatt. Och gick upp ca sju idag. Sen hade ja steptest på idrotten också.. Upptäckta att jag inte har så mycket lårmuskler?! xP
Sen var jag hemma typ halv fem och stensomna på soffan och sov en timma ^^ det vad såå skönt! Just nu sitter jag och halvsover nästan, så det blir tidig säng idag. får vänta åtminstånde tills efter nio.
Det som va lite jobbigt va att läraren sa att jag skulle ha talen imorgon igentligen? Men jag gjorde det idag ändå. Och de va såå skönt att få de gjort. Och jag var knappt nervös alls! :D och fick mycket bra kritik från klasskompisarna :D som är såå underbara! :D
I resten av tiden i skolan är det sjukt mycket som ska lämnas in. Och från nu tills skolan slutar ska vi iväg till massa ställen. Bla guttsjön i ett dygn, sen stockholm i tre dagar, den ska jag till Turkiet i ev vecka!! Lite jobbigt med underbart att ALLT är slut till sommaren!

ojoj!

Usch! idag har jag fått uppleva smärta! Efter att jag hade ätit i skolan fick jag sååååå ont i magen så jag nästan tuppa av! De svartna för ögonen hjärtat tjoa iväg( i samma hastighet som ett flygplan?) och började kallsvettades!
Usch vilken hemsk upplevelse! Saken blir inte bättre heller när man ha gått omvårdnad i tre år. Då börjar man tänka på vad de kan va, och då tänker man hemska grejer som typ blödningar, att nått ha gått sönder....... Aja nu mår jag hyfsat bra. Ha fortfarande lite ont i magen men ja överlever :) Idag har jag även skaffat pass!!! I och med att jag åker till Turkiet i Maj med mina vänner!!!! :D
Sen var jag men mamma på vc för hon skulle ta bort sina stygn :)
Och sen bäst av allt!!!!! Syrrans pojkvän fick körkort idag!!! Grattis till dig Simon!! Så fom kommer ikväll. Det betyder att Kim kommer också min systerdotter!!!! Ååååååhhhh hon är sååå bedorande!! :D
Kim!!

Ridväst..

Hade tänkt att skriva lite om vad jag tycker om  ridvästar!
Jag använder ridväst jämt! för att jag tänker på min säkerhet. det är varken snyggt eller bekvämt. Man blir klumpig och osmidig. Men den skyddar! Det har hänt typ tre gånger att jag inte har använt väst och två utav dom gångerna har jag trillat av. Och en gång va när jag flög av en ung häst.. Mycket intelligent Eller inte. Jag blev såå förbannad på mig själv. Tänk, tänk OM det hade hänt nått!
Det är samma sak när man ser små barn på ca 10 år plus eller minus som rider på envisa ponnyer utan ridväst!! Speciellt på en ridskola! Jag tycker det är galenskap! På ridskolan här blev det nya regler vid års skiftet. Då var man tvungen att ha hjälm på sig i stallet om man var under 16 år. Och hästsvans om man hade långt hår eller uppsatt lugg om den va lång. Och så fick man inte rida med eller ha luva på sig heller!?!? Men ridvästar då!?!? Jag tycker att det är sååååå mycket viktigare att ha på sig ridväst under ett ridpass än har inte ha luva på sig i stallet!?! När jag ramla av den unghästen var det en väckar klocka.. Det var absolut sista gången jag red utan väst! Aldrig att jag rider utan en igen! ALDRIG!!


Länkbyte!

Tjenixen! Tänkte göra ett litet länkbyte nuu!! :D
http://litemeromoss.blogg.se/
Det är tre underbara tjejer som har en blogg tillsammans! Bla Sara som jag nämner ganska mycket i min blogg och sen är det Jessica och Natalie!
Hel värt att checka den!! :D  Det är en helt underbar blogg!

Plugg!!!!

De värsta som finns är sista terminen i 3:an!!  Åhh jag blir galen! plugg plugg plugg plugg!?!??!? Ja, jag har pluggat hela dagen s därför har de inte blibit något bloggande. Meen idag träffa jag Mallan brallan och Ida en stund! Har inte träffat dom på typ lite mer än en vecka? men men nu ska jag fortsätta plugga.... ooo plugga...... oooch kanske plugga lite mer? -.-
Bilden bara för att.......

Vad är sova!?

Åh gud vilken natt! Gick och la mig ca ett inatt pga att jag inte va trött. Sen låg jag i sängen et ganska bra tag innan jag börja bli trött. Och precis när jag håller på att smna så hör jag att Sally ligger utanför dörren och är lite ledsen. Så jag går upp slänger ut katten och gosar lite med Sally i sängen. Efter en stund bestämmer hon sig att hon vill g tillbaka till sina valpar, då vaknar jag utav att hon hoppa ner från sängen, då gick jag och stängde dörren efter henne. Åååh s sköönt nu ligger jag i sängen och ingen som kan hidra mig från att smna tänke jag! :) Men icke sa nicke! Hade väll säkert somnat, men vakna iallafall av att valparna gnyr för full hals. Då flög jag upp ur sängen (Sally flyttar på vaplarna) för att se vart dom låg nånstans. Meeen det va bara en liten valp som hade trillat ur lådan! Gud jag va så arg! Kl va väll då ca 4-5 kanske!
Men men, nu sitter man här med e kaffe i handen och får se om man piggnar till? Aja fast har bara skolan frå 9 till ca 12, så de är awesome! :D
Lilla Saga när hon va bebiiis!

Fullt sjå!

Har fått mycket gjort idag! Först åkte jag och Sara med hennes mamma till ridhuset med Muppen, och tog lite kort och filma lite.. Första gånge jag red honom idag!! :D
Sen pyssla vi lite med Åke och lät han springa lite i ridhuset, han äääälskar deet! :D
Sen kte vi till Älekulla och red Rocker. Och för lite omväxling så red ja ut, med Sara och Natalie som skulle filma lite och så. Och det va såå kul han va super pigg, och jätte glad! Vi får se när filmerna kommer i och med att jag ite har dom själv! Sist men inte minst red jag och Sara ut på Vega en liten bit barbacka!
Så nu sitter ja hemma i soffan med hundar och katter omkrig mig och kollar på BB! Har som sagt haft att göra hela dagen!
Världes vackraste Saga

Besöksrekord?

Ojojoj Nu e vi nära ett besöksrekord helt underbart att se att folk verkligen läser bloggen! :D Helt otroligt ändå starta bloggen för några dagar sen och har mycket besökare!! :D
Till er som läser bloggen: Kom med föslag om vad ni vill läsa! Hiss & Diss? Frågestund? Bildbomber? Filmer? vad vill ni ha? Säg vad ni vill ha så lovar jag att ni får det! :)

Godis?

Sitter här och vräker i mig riskakor och cola och tittar på BB.. Inte så nyttigt men förbannat gott!! :D
E de någon annan som tittar på BB? :)
Måste säga att det är väldigt fattigt med kommentarer? Om du tittar förbi kan du lämna en kommentar så lämnar jag en hos dig :)

Regn?

Har vart lite små dugg här idag, inte något riktigt regn.... Förra året vid denhär tiden gick man runt i shorts och linne.
Nu får man ta på sig allt som är varmt när man ska gå ut!! Hatar sånt här väder!
Lite komiskt att man bara skriver om vädret på bloggen??
Men jag har tyvärr inget annat att skriva om just nu!

Blä!

Det bliv ingen Mallanbrallan idag! Men ska träffa genne imonkväll. Och har absolut ingenting att göra imon på dagen!!!!! Hatar att inte har nånting att göra på dagarna!

Fint väder!

Första dagen på hela veckan som det är fint väder ute! Men ingen ridning idag "/  men men.. I och med att jag inte har någon egen häst för jag ju anpassa mig tilll mina kompisar som jag rider hos. Men förhoppningsvis ska jag träffa Malin idag som jag typ inte har träffat på ca 2 veckor eller mer?! Det är inte okej!! Men det blir så ibland, att man är väldigt nära varandra ett tag och sen glider ifrån varandra lite och sen är man nära och sen glider ifrån varandra igen. Eller? Ändå bor jag kanske 400 meter från Malin, om inte mindre. Meen vi får hoppas att vi träffas idag!
Jag och Malin när vi va smååååå! :)






Jag har bara bloggat i några dagar, men har blogg torka! Vad vill ni läsa!?

Sorry!

Blev inte något bloggande igår, har vart hos Sara och vart lite hos Åke och så.
Och idag har jag vell inte heller gjort något vettigt. Och så får vi vell se om jag och Sara åker till Natalie och rider Rocker lite nån gång i veckan.
Rocker

Dag blir natt och natt blir dag?

Det är konstigt tycker jag.. Att man vänder på dygnet på loven!? De behöver inte ens vara på ett lov, utan över en vanlig helg? Varför blir det så!?
Men ska nog gå och sova nu, tror jag :)
Random bild från Thailand :)      God natt :)

Ovanlig avsittning

Hej! Som sagt var vi hos Åke idag. Och i och med att jag bara har ridit sen i sommras har jag bara skrittat på honom en gång, en kort stund. Dels för att jag är så ovan vid stooora hästar haha xD men i allafall så skulle jag få skritta och trava lite på honom. De gick jätte bra! :) Ända tills han såg någon stå helt plötsligt uppe på läktaren, och har blev LIVRÄDD! Han studsa fram med ett skutt, och innan jag ens hann att tänka låg jag på marken.. de va lite komiskt ändå hahaha. Jag rullade typ över hans bak och sen ner på marken liksom...! Hmmm!
.
Ikväll ska jag inte hitta på så mycket. Och jag ska sova själv inatt, som jag typ inte har gjort på en vecka, och sen utan någon djur på rummet :( Har haft Sally inne på mitt rum på natten ända sen vi fick henne för lite mer än ett år sen. Men i och med att hon har valparna i vardagsrummet så kan hon inte sova hinne hos mig "/
En mycket dålig bild på Sally.. Men hon är s fruktansvärt sööt!!

Till Åke idag!

Det blev inget pysslande med Saras hästar idag. Istället bestämde vi oss för att åka till Åke och pyssla lite och rida lite. Och Natalie hänger med också! :) "Lilla" Åke är såå söööt!! :)
Åke och Jessica

Om ni undrar varför jag inte e med på några bilder e de för att de e nästan bara jag som agerar som fotograf, så de blir nästan aldrig några bilder på mig. Meen kanske blir lite bilder idag, när jag ska få rida Åke lite :)

RUBRIK!?

Åh gud vilken dag.. har gjort jätte mycket. Jag och Sara städade deras höloft idag, sen mockade vi och städa stallet. Sen gjorde vi en joinup med Vilma... Och de gick ju sådäär........... Precis när hon hade visat dom första tecknena att hon lyssna på mig ställde jag mig i mitten och gjorde ingenting. Då skulle hon igentligen ha kommit fram till mig.. Meen hon sprang till kanten och hoppa över staketet och stenmuren?!?!  Och det är typ 2 meter långt? Och typ 70 högt!?!? Och de gjorde hon  iprincip från stillastående!?!?

Sen hängde jag med Sara till ridhuset när hon skulle rida Vega tillsammans med Jessica och Åke. Och jag skulle agera fotograf ^^
Ska sova hos Sara inatt och Jessica med. Och imorgon när Sara åker och jobbar ska jag och Jessica pyssla lite med hästarna! ^^
Vega! Jag älskar att fotografera!
Jessica och Åke!


Jessica och Sara plus en som heter Natalie har en blogg tillsammans! Checka den! det är värt de! :)

http://litemeromoss.blogg.se/?tmp=13233439



Träningsvärk!

Guud! Idag har jag sån träningsvärk i överkroppen! Som sagt red jag och Sara ut på Vilma och Vega igår. Och jag rider på Vilma. Hon var såååå pigg! Jag var tvungen att hålla igen henne när vi travade. Hon är sååå fruktansvärt stark! Idag ska jag även hjälpa Sara att städa deras höloft och töma stallet lite. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på! :)
Här har vi dom fem små killarna Sally fick i Onsdags.

Om Mig!

Hejsan! De här e min nya blogg. Jag är inte så van vid att blogga men det kommer nog att släppa! Jag kommer att skriva om min vardag och vad jag gör om dagarna. Men framför allt kommer et att handla om djuren! Hästar, hundar och katter!!  Jag har haft häst för ca 5 år sen. Och började rida igen i sommras. Då jag börja rida hon min kompis Sara, på hennes tre häster. Vega, Muppen och Vilma som jag rider på. Sen har jag 2 hundar, Sally och Puma. Och sally fick fem små valpar i onsdags!! Sen har jag två katter, Saga och Missemjau. Sist men inte minst min underlat Åke!
Jag och Sally

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0