Hemma igen!

Då var man hemma från Turkiet.. Har haft min livs bästa vecka!!
Vi åkte frn hotellet vid nio imorse, och va hemma i gbg kvart i fyra. sen kom jag hem och åt pizza, sen sten som jag fram till halv tio. Nu tittar jag lite BB under filten och min onda hals. Ska snart gå och sova lite till!!
Bloggar mer imon! God natt :)

Hej då!

Nu e de bara ett få tal timmar kvar tills vi åker till Landvetter för att åka till turklandet!! Allt är snart färdig packat. Och just nu sitter ja och äter, matvrak som ja är ;D
Dehär e förmodligen mitt sista inlägg innan ja åker. Så ja säger HEJDÅ SÖTNOSAR!! <3
Turklandet HERE I COME!!!!

Turkiet!!

Idag är min sista dag i Sverige, och det är massa som ska göras ida!! Jag ska plugga och åka till skolan och skriva ett prov förhoppningsvis, sen ska vi till min syster i Borås och hämta mina skor, ska även packa det sista, sen e det bal, så jag ska gå och kolla på mina klasskompisar, sen de lilla finslipet innan man går och lägger sig, sen ska man upp va kl 2 inatt!! Sen j*vlar åker vi!! :D

Jobb

Fick äntligen tag på den jobb gubben! Så ska träffa honom den 4!! Men han sa att han kanske redan hade fått tag på någon annan som kunde jobba, och att ja skulle vara som deras "resurstjej" som skulle hoppa in ifall ingen annan kunde. Men e e iallafall bättre än ingen.. Fast va de va vell inte de ja hoppades på.. Men men..

Snart.

Underbart väder idag med! De fläcktar fruktansvärt skönt ute :D Och jag är överlycklig!!! :D Jag har väldigt svårt för att bli brun. Jag blir bara röd typ. Men idag när ja kollade så såg jag en liiiten liten rand efter shortsen ja hade igår! :D De e lika bra att börja bygga på brännan inför Torsdag!
Och just nu försöker ja få tag på en gubbe som kan ha ett sommarjobb till mig, men för icke tag på honom! De e ju så sent nu så de finns knappt några jobb kvar "/
Ska plugga en massa idag med, och försöka skriva mitt sista prov imon, även försöka få in mitt sista arbete!
Sen är det bara imon med som ja e kvar i Sverige!! Det är heeelt overkligt. De känns inte som att vi ska åka i övermorgon! Det är helt sjukt! :D

Sol, åska & regn

Vart underbart väder idag. Har dessutom vart ledig!! Fast va i skolan en snabbis ändå för att hämta lite papper. Sen åkte ja och mammsen till mormor & morfar. Sen åkte ja till S och stekte lite i skogen med henne. Sen skulle vi rida. Och de blev som de blev. De va bara jag som skulle rida på Vilma och tanken va att jag skulle hoppat lite.
Men ioch med att jag inte är en sån erfaren ryttare blev det lite komplicerat! Vilma va ganska tittig och dess utom hörde hon sina kompisar med såg dom inte, plus att de började åska, och inte nog med de, utan att de åke ju stora läskiga lastbilar på vägen också. Så ja provade att skritta i en volt, och använda hjälpern och det gick bra periodvis. Men sen kände jag att jag blev lite osäker på henne. Och när jag blir osäker så e de typ ingen idé för mig att fortsätta. Så J ledde runt mig två varv innan vi skulle tillbaka till hagen.
Men de va ju inte de ändå, utan Vega håll ju på att spränga staketet också, så ja slutade rida i precis rätt tid!!
Men ja e nöjd ändå! Hellre att man hoppar av en häst säker än osäker.

Party!

Har fortfarande inte hänt nått hästrelaterat. Men kanske ska ut med S imon! Ska även plugga så att jag blir fördig med allt innan ja åker på Onsdag!! :D
I Torsdags så va ja på fest och de va awesome! Sen var jag även på fest igår, och de va också skiit kul!! Känns nästan som att man e väsrta aliksen när ja har druckigt typ 3 gången på en månad xP även fast jag drack betydligt mycket mer när jag var yngre. Då var det mer en standard att man drack varje helg! Hur orkade jag!? jaja Ja får vell se om det händer något imon eller inte^^

uuhu!!

Jag har inte ridit sen den 24 april, och det känns.... Men det e så det blir när man inte har någon egen häst att rida.. och man kan ju inte alltid förlita sig på sina kompisar som har hästar eller så.. Om ni fattar vad jag menar? :) men men. .Sånt e livet!!
Idag va det upp tidigt. jag skulle hänga med S till ridhuset när hon skulle på hoppträning med Vega. Dom va såååå duktiga!! :) Guldstjärna till dom! :D
Och igåår!!! AAAAAHHHH Jag e såtolt över mig själv!! :D vi var hos Åke igår och tog lite kort på honom när S longera honom, han var mycket mycket busig och mycket mycket kaxig. Men jag fick sååå bra kort så det e sanslöst!! Tyvärr har jag inga bilder på det, men de kanske kommer någon dag!
Snart ska vi till Åke igen och J ska nog rida tror jag.
¨Sen ska jag hem och fira att det är Kristi himmelsfärds dag!! Sen nästa vecka redan är det Turkiet som gäller!! YAY!!!
"Lilla" Vilma

Gårdagen

Igår firade ja min kompis, och gick ut. Och det var awesome!! Det hände sjukt mycket roliga grejer, och vi dansade för en hel månad typ!! x) Men jag drack bara 3 cider igår, från kl 10 typ till halv sex, så jag höll mig nykter hela kvällen till skillnad från vissa andra jag var med ;) Träffade även Bingo Rimér igår och tog kort med honom x) inte för att jag e något större fan men lite häftigt allt att jag har träffat ch festat med Bingo!! ;)
Snart ska jag till J och träffa dom andra och prata om igåår, och även beställa saker från (taxfree?) :D
För nu är det 11 dagar kvar tills det bär av till TURKIET!!!
Jag ber även om ursäkt för dålig uppdatering, men det händer inte så mycket som jag kan skriva om x)hahaha
Rocker

Hemma!

Nu är jg äntligen hemma efter en hektisk resa i stockholm!! Den har verkligen underbar!! Bara det att idag när vi skulle hem skulle tåget vara i gbg 18:20 de sluta med att vi va i gbg 19:45... Sååå långtråkigt!! Igår såg vi Dirty Dancing på china teatern, och den va sååå underbar!!
Nu ska jag gå in i duschen och sen gå och nana. Får besök imon vid ca 10 så ingen sovmorgon imon heller.... Jaja. God natt!!!! :)

Dags!!

Nu sitter ja och käkar lite med S! Snart sätter vi oss på bussen ner till Gbg och sen tåger upp till Stockholm!! Så nu är jag borta i tre dagar!!
Hejdå så länge!! :)

Hallå där!

Nu har jag inte bloggat på några dagar. Har haft mycket med skolan plust att jag har vart sjuk! Men nu e ja på bättringsvägen igen :) Har tyvärr inte några nya bilder att lägga upp! "/
Men va hemma hon S häromdagen, och då red hon vega. Vi tog även kort på alla tre hästarna i hagen. Och sen på när S red. Vega va heelt crazyyy!!! Hon va både stressad och taggad. En liten underbar blandning! :) Vi fyllde ett helt minneskort på bara någon timma!!! hahahaha!! Så sjuuukt mycket kort tog vi.
Men men.. Nu e jag hemma efter att ha vart i skolan, men ska tillbaka vid halv två och skriva prov. E sådär lagom taggad.. NOT! Men imon bär det av till Stockholm med klassen i tre dagar. Ska bli awesome!!

Valpar

Nu finns våran annons ute på blocket!
.
http://www.blocket.se/alvsborg/Yorkshiretrrier_valpar_40235363.htm?ca=16&w=1
Kika gärna in om du eller om du vet någon annan som är intresserad :)

Guttasjön

Sådär nu va Guttasjön avklarad! Jag har haft såå fruktansvärt roligt! Vi åkte ut på larm dag som natt, vi spelade även offer. Och dom som hade körkort fick ju såklart köra ambulansen! Så u hade jag tänkt att slänga upp lite bilder från guttasjön!
Ca kl 7 imorse vid guttasjön.
Jag som spelar offer! xD
Guttasjön
Klassen chillar biffen i lastbilarna.
Tidigt imorse.
MAAT!
En i klassen spelade offer och hade en skallskada.
Guttasjön
En buss som brinner, under storlarmet.
Storlamet
Ett annat storlarm
Marina spelade offer!
Såhär såg jag ut efte att ha ätit ute...
Grillning. Även haft vattenkrig med lärarna.
Väntan på maten
Räddningstjänst eleverna i action.
Där va några bilder. Sen lämnade vi Guttasjön ca kl 7 imorse. Och de ligger typ i borås, och sara skulle dit på förmiddagen, så det va liksom ingen idé att åka hem för att sen åka tillbaka till borås. Så vi åkte till borås ridhus och parkerade bilen, och la oss och sov i bilden i 4 timmar. och de va sååå sköönt!!
Kan även säga att det har vart olidligt varmt idag med. I och med att ja brände mig så igår så kunde jag ju inte vistas i solen, och när ja gjorde de fick jag ju ha tröja på mig och det blev rätt så varmt kan jag meddela! Nu sitter jag i min Ziperall och försöker värma upp mig efter en kall dusch!

Valborg

Igår va det valborg, och det firades! Jag, Ida, Malin och Julia åkte ner till Varberg igår och firade Valborg! En av dom bästa kvällarna i mitt liv! Jag kom visserligen hem vid fyra, men de var det värt! :D
Idag ska jag och Sara nog rida i detta underbara väder vi har idag. Det är 19,9 grader på vran skuggsida här hemma!! :D Sommaren är påväg! :D
Imorgon ska vi till Gurrasjön med klassen och spendera ett larmdygn där. Är pepp på det men ändå inte.. Kommer inte att få sova så mycket.. Men men.. Så nu kommer jag att vara borta ett litet tag. Men kanske bloggar ikväll! :)

RSS 2.0